Hvilke garageporte er mest sikre imod indbrud?

 

 

 Indbrudssikring fra NASSAU

NASSAU ønsker ikke at vores kunder skal have besøg af ubudne gæster. Derfor er vores Garageporte altid udstyret med en udvidet indbrudssikring, som er SKG-certificeret.  Vores motor er udstyret med en låsemekanisme, således at porten yder modstand, hvis den forsøges åbnes udefra. Der er ligeledes monteret en løftesikring, som låser trækskinnen, der besværliggør processen markant fra ubudne gæster.

 

 

NASSAUs radioudstyr øger sikkerheden

Ved hjælp af vores radioudstyr har du ved nogle af vores løsninger mulighed  for at se portens indikation på det givne tidspunkt, som er med til at øge sikkerheden. Herudover kan du bruge Maveo, som er en fjernbetjening, hvor du kan styre din Garageport fra din smartphone via en app. Du kan bl.a. bruge Maveo som et overvågningssystem af din Garageport, når du ikke er hjemme. Du får nemlig en notifikation, når din Gargaeport åbner. Herudover kan se, hvilken position din Garageport står i. Hvis du har glemt at lukke porten, kan du ved hjælp af din smartphone lukke porten, når du er på farten. Det skaber en tryghed, hvor Maveo holder øje med dit hjem.

Vi har derfor et stort fokus på sikkerheden af din Garageport, så du trygt kan forlade dit hjem i flere dage, når du er på farten eller på ferien.

 

 

 

Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt, og du vil få et link. Du kan bruge det linket til at hente din kurv til enhver tid.
Back Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt med produktbilleder og information samt antal. Send det til dig selv eller en ven med et link for at hente det til enhver tid.
Your cart email sent successfully :)