Hvilken Garageport er den mest sikre?

Garageporte fra NASSAU i højeste kvalitet og sikkerhed.

NASSAU prioriterer altid sikkerheden først. Med næsten 50 års erfaring i at producere porte, har vi en høj viden om vores produkter og sikkerheden herpå. Vi producerer Industriporte og Garageporte af højeste kvalitet på vores fabrik på Fyn. Kun den højeste kvalitet er god nok. En NASSAU Garageport er derfor en af markedets mest sikre Garageport.

Udover at vores porte har et flot visuelt design, så går vi ikke på kompromis med kvaliteten og sikkerheden. Det er en ubehagelige oplevelse at få fingrene i klemme i porten, og derfor har vi udviklet en fingerklemssikring på vores Garageporte. Dermed sikres at ens fingre og andre genstande er i sikkerhed og ikke kommer i klemme mellem sektionerne, når porten kører op eller ned. Fingerklemssikringen fra NASSAU er standard på alle vores Garageporte. Herudover stopper en Garageport fra NASSAU automatisk med sikkerhedsfotoceller, som sikrer mod genstande eller personer, som måtte stå under porten, imens den kører ned. Sikkerhedsfotocellerne overvåger derfor området omkring din Garageport, som sender et signal til motoren, hvis en person eller genstand står i garageportåbningen.

Vi tester ofte vores Garageporte, således at kvaliteten og sikkerheden altid forbliver på højeste niveau. Vi sikrer derfor altid at vores løsninger ikke bliver forældet. Derfor overholder vi naturligvis alle gældende lovkrav og gældende regler. Vores Garageporten er life-time-testet, hvor de er testet til at åbne og lukke 74.000 gange uden fejl og reparationer. Således sikrer du dig én af markedets mest driftssikre Garageporte.

Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt, og du vil få et link. Du kan bruge det linket til at hente din kurv til enhver tid.
Back Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt med produktbilleder og information samt antal. Send det til dig selv eller en ven med et link for at hente det til enhver tid.
Your cart email sent successfully :)