Varmeudgifterne stiger og den kolde tid nærmer sig

Varmeudgifterne stiger og den kolde tid nærmer sig

Varmeudgifterne stiger og den kolde tid nærmer sig

Efteråret er over os og koldere tider er i vente. I 2022 har vi set stigende energipriser på både gas og el. Dette betyder for mange at varmen i ens bolig sænkes for at sænke ens varmeudgifter.

Mange garager i Danmark er opvarmet i større eller mindre grad. Mange har som minimum garagen opvarmet til at være frostfri, for at beskytte maling og andre opmagasinerede artikler.

En del huse har i dag stadig ældre og utætte porte monteret i deres garager. Slitage og ælde gør ofte at portene har utætheder i selve garageporten og i tætninger i sider og bund. Ydermere er isoleringen i ældre porte meget lille, eller ofte slet ikke eksisterende.

 

Hvad kan du gøre?

 

En udskiftning af din garageport til en moderne isolerende og tæt garageport, vil ofte have stor betydning for dit varmeudslip i garagen. Du undgår at varme slipper ud igennem utætheder i selve porten og tætninger omkring porten. Isolering og afbrudte kuldebroer vil også hjælpe til at temperaturen i garagen nemmere kan holdes oppe uden at bruge lige så meget varme og energi.

Hos NASSAU kan vi hjælpe dig med en totalløsning hvor at vi hjælper dig igennem alle processerne i forbindelse med købet af din nye garageport. Du designer, beregner pris og bestiller direkte i vores webshop. Du er altid velkommen til at kontakte vores kunderådgivere hvis at du har spørgsmål til webshoppen. Hvis at du tilvælger vores tryghedspakke vil vores lokale NASSAU-konsulent komme ud og måle dine indtastede mål efter. Når porten er produceret kan du enten selv afhente din garageport hos NASSAU, eller få NASSAU til at levere din nye garageport til dig. Det vil være muligt i webshoppen at vælge demontage af sin gamle port og montage af sin nye NASSAU garageport. Kort sagt hjælper vi dig igennem processen fra start til slut.

 

Vil du høre mere?

Hvis du har lyst til at læse mere kan du gå ind på vores garageportside. Derudover har vi flere guides og videoer, hvor vi besøger tidligere kunder på vores YouTube.

Har du lyst til at designe din helt egen garageport kan du gå ind på vores webshop.