Nyheder

Svensktalende salgs- og marketingkoordinator

Vi søger en svensktalende salgs- og marketing koordinator Ansvarlig for salg via E-handel og markedsføring af Garageporte i Sverige
Fortsæt læsning

Anmeldelse på Trustpilot

5 STJERNER "Er man handymand er det igen sag selv at montere en Nassau garageport. Hurtig levering, fremragende indpakningen som tåler skybrud. Monteringen er fint beskrevet i vejledningen og små filmklip ...
Fortsæt læsning

NASSAU søger vedligeholdelsesansvarlig

Ledigt job hos NASSAU porte - Vedligeholdelsesansvarlig til fabrik i Ringe, som producerer Garageporte og Ledhejseporte
Fortsæt læsning

NASSAU SØGER TEKNISK SÆLGER TIL ØSTJYLLAND

Vi søger en teknisk salgskonsulent til salg i Østjylland. Du kommer til at stå for at sælget af NASSAUs brede program af innovative port-løsninger i Jylland.
Fortsæt læsning

GRATIS Farveprøver til Garageporte

Hvis du er i tvivl om hvilken farve og overflade, som din nye Garageport skal have, kan du bestille gratis farveprøver i aluminium.
Fortsæt læsning

Markedets bedst isolerede port

NASSAU 8000 ledhejseport isolerer mere, er god for miljøet og god for økonomien
Fortsæt læsning

NASSAU sponserer

Nassau sponserer et program. Kan du gætte hvad det er? Gæt på vores sociale medier!
Fortsæt læsning

NASSAU SØGER TEKNISK SÆLGER

Vi søger en teknisk salgskonsulent til salg på Fyn. Du kommer til atl stå for at sælget af NASSAUs brede program af innovative port-løsninger på Fyn.
Fortsæt læsning

NASSAU slår sin egen rekord

2019 bliver et historisk år set med NASSAU-øjne. Produktionen i Ringe har haft travlt med at producere en industriport til Gardit – og det er ikke hvilken som helst port.
Fortsæt læsning
1 2

NASSAU Garageporte og Industriporte 

Vi tilbyder en bred vifte af industriporte, der dækker kundens forskellige behov. Dette gælder såvel for vores ledhejseporte, hurtigporte og facadedøre, som kommer i forskellige modeller, hver med sin unikke produktfunktion. I vores industrielle sortiment er der et godt udvalg af portautomatisering, som forbedrer komfort og fleksibilitet i dit arbejdsmiljø.

Med NASSAU garageporte kan du frit vælge mellem tre modeller. Alle modeller er funktionelle, men har hver sit udtryk og stil. Den traditionelle garageport Classic. Den stilfulde port, Softline Granit. Og Woodgrain, med træstruktur i overfladen.

En Garageport fra NASSAU fremstilles specifikt i efter dine mål, ønsker og behov. Gratis farvevalg sikrer, at din nye Garageport passer til resten af huset.

Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt, og du vil få et link. Du kan bruge det linket til at hente din kurv til enhver tid.
Back Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt med produktbilleder og information samt antal. Send det til dig selv eller en ven med et link for at hente det til enhver tid.
Your cart email sent successfully :)