Stillingen er besat: Stærk lønspecialist til NASSAU Door A/S

 

Job indhold – lønspecialist

Du vil som lønningsansvarlig/controller blive ansvarlig for lønberegning og -udbetaling til virksomhedens ca. 150 danske medarbejdere, som omfatter både timelønnede og funktionærer. Du vil tage hånd om alle opgaver i forbindelse med lønkørsler herunder bogføring, afstemninger og rapportering. Derudover vil du få en central rolle i forbindelse med udvikling af lønfunktionen og sikre compliance på området.

Du kommer til at referere til økonomidirektøren og kommer desuden til at arbejde sammen med økonomiafdelingens øvrige 4 dygtige medarbejdere samt et Finance Shared Service Center i Litauen.

Arbejdsopgaver

  • Lønkørsel for timelønnede medarbejdere (månedsafregning) ca. 105 medarbejdere, fordelt på produktionsmedarbejdere, serviceteknikere og akkordlønnede montører.
  • Gageudbetaling for ca. 45 funktionærer.
  • Ferieregnskab for funktionærer og timelønnede.
  • Bogføring og afstemninger af lønninger på månedlig og årlig basis.
  • Refusionsansøgninger og statistik indberetninger.
  • Lønrapportering til ledelsen og koncernen.
  • Sikre overholdelse af industriens overenskomst for alle medarbejdere.
  • Ansvarlig for vedligeholdelse af HR system.
  • Assistance med/controling af udlæg- og rejseafregning.
  • Løbende udvikling og optimering af lønfunktionen.

Herudover skal du være indstillet på at hjælpe, hvor der er behov. Det kan fx være med ansættelseskontrakter, personalehåndbog, opdatering og vedligeholdelse af systemer, deltagelse i månedsafslutning og i øvrigt diverse administrative opgaver.

Profil

Som person er du positiv, serviceminded og meget pligtopfyldende. Du trives med at arbejde selvstændigt med dine opgaver, men samtidig er du ikke bange for at hjælpe andre kollegaer når behovet opstår.

Din arbejdsform er kendetegnet ved et stort overblik, systematik, struktur og en evne til at arbejde på tværs i organisationen. Du leverer kvalitet og stiller høje krav til dig selv og dine omgivelser.

Vi forventer du som minimum har 5 års erfaring fra en lignende stilling og at du har en bred erfaring med både løn og bogføring. Ligesom det forventes du har gode IT evner og at du er vant til at arbejde med Excel. Kendskab til Visma Løn og arbejde med Industriens overenskomst vil være en fordel. Erfaring er vigtigere end uddannelse.

Du er desuden vant til at arbejde med fortrolighed, som naturligt er forbundet med lønbogholderiet og du behandler alle interne som eksterne forespørgsler professionelt med en serviceminded og løsningsorienteret tilgang.

Vi forventer du er bosiddende på Fyn.

Du tilbydes

Et spændende job i en international vækstvirksomhed, hvor der vil være gode muligheder for at påvirke rammerne for dit job. Du vil løbende blive udfordret fagligt og støttet op af en professionel uformel organisation med en ambitiøs og fokuseret vækststrategi. Der gives stor fleksibilitet, som naturligvis også forventes den anden vej.

Måtte ovenstående medføre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte CFO Trine Hagen på telefon 51 96 36 81 eller pr mail TriHag@NASSAU.dk.

Send venligst CV og ansøgning her